Găsește locuri de muncă temporare în apropierea ta

Alăturați-vă revoluției flexibile de lucru a Redwigwam și căutați locuri de muncă temporare în apropierea Dvs. astăzi.  

Vânătoarea de locuri de muncă temporare în Marea Britanie poate fi uneori descurajantă, mai ales dacă trebuie să parcurgeți pagini interminabile de rezultate ale căutării pentru a găsi oportunități potrivite pentru Dvs.  

Vestea bună este că nu mai trebuie să faceți acest lucru!  

Redwigwam are legături cu companii din toată Marea Britanie care doresc să ocupe roluri temporare într-o gamă largă de sectoare. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă temporar potrivit care să fie în concordanță cu orelor de lucru disponibile și abilităților Dvs. Fie că sunteți în căutarea unui loc de muncă cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, putem găsi locul de muncă temporar care vi se potrivește.  

Căutați o modalitate mai flexibilă de a lucra?

De la "nouă până la cinci" nu există în lumea noastră. Alăturați-vă comunității noastre Redwigwam și găsiți o muncă care se potrivește stilului Dvs. de viață.

Ce este un loc de muncă temporar? 

Un post temporar de muncă este un acord de angajare între angajator și angajat, în cazul în care ambele părți sunt de acord că postul va fi ocupat pentru o perioadă de timp prestabilită. 

Angajatorii vor viza în mod obișnuit să ocupe o funcție temporară atunci când un membru permanent al personalului nu mai lucrează din cauza bolii sau a concediului de maternitate / paternitate. În ultimele cazuri, organizația știe de obicei exact pentru cât timp vor avea nevoie de o înlocuire temporară, astfel încât să poată încheia un contract pe baza acestuia. În alte cazuri, este posibil să fie nevoie să angajeze un lucrător temporar pentru a răspunde cerințelor sezoniere. 

 

Care sunt cele mai bune locuri de muncă temporare? 

Cele mai bune locuri de muncă temporare îți pot oferi o muncă și banii atât de necesari chiar atunci când ai nevoie. Locurile de muncă temporare pot fi perfecte pentru persoanele care preferă să nu fie legate de o singură profesie și le place să aibă opțiunea de a-și schimba rutina de zi cu zi. De asemenea, sunt ideale pentru persoanele cu alte angajamente temporare și care s-ar putea să nu se poată încadra cu ușurință într-un loc de muncă de la 9 la 5.  

Unele dintre cele mai bune locuri de muncă temporare includ:  

 

Roluri Administrative sau de Secretariat 

Rolurile de administrator și secretar sunt printre cele mai frecvente în industria tentantă. Aceste poziții de birou pot fi foarte variate în funcție de organizație și pot include sortarea documentelor, responsabilitățile de gestionare a biroului, programarea evenimentelor și introducerea datelor. Veți avea nevoie de un nivel bun de abilități de comunicare și cunoștințe informatice, dar nu veți avea nevoie de calificări oficiale. Angajatorii premiază, de obicei, experiența anterioară atunci când angajează administratori. 

 

Locuri de muncă în domeniul Ospitalității

Locurile de muncă temporare în ospitalitate sunt foarte populare în comunitatea noastră Redwigwam. Munca poate fi variată, dar include munca în bar, locuri de muncă în așteptare și lucrul ca personal de chioșc. Munca în ospitalitate face o treabă temporară excelentă, deoarece schimbările se potrivesc cu ușurință în jurul stilului tău de viață și poți prelua munca pe măsură ce ai nevoie. De obicei nu aveți nevoie de calificări oficiale și este o opțiune excelentă pentru a câștiga experiență la locul de muncă.  

 

Locuri de muncă în domeniul Retail

Magazinele și afacerile cu amănuntul au adesea nevoie de acoperire temporară în perioadele aglomerate ale anului, cum ar fi Crăciunul. Magazinele mari de pe stradă sunt, de asemenea, predispuse la schimbarea rapidă a personalului, ceea ce înseamnă că acestea pot fi deseori surprinse. Angajatorii vor acorda o prioritate personalității Dvs. mai presus de experiența anterioară. Persoanele in domeniul vânzarii cu amănuntul ar trebui să aibă multă încredere, răbdare și capacitatea de a obține rapid cunoștințe despre liniile de produse și aspectele magazinelor.  

 

Operator Depozit 

Există depozite în toată țara care caută întotdeauna lucrători temporari pentru a ajuta. La un nivel de bază, va trebui să aveți o forță fizică bună împreună cu o etică de lucru fiabilă pentru a face treaba. Nu veți avea nevoie de nicio calificare pentru a începe, dar va trebui să puteți respecta reglementările de sănătate și siguranță, precum și să vă încadrați într-o echipă rapid și fără probleme. Turele vor include nopți și weekenduri, pe care mulți le preferă.  

 

Locuri de muncă în Curățenie

Aceasta este partea ușoară pentru a vă asigura că puteți găsi o slujbă excelentă in curățenie cu companii fantastice din zona Dvs. Acesta este cel mai rapid mod de a vă asigura că petreceți mai puțin timp căutând și mai mult timp lucrând ca agent de curățenie. Pur și simplu Redwigwam este locul ideal pentru oricine dorește să fie un agent de curățenie - suntem casa celei mai mari baze de date a lucrătorilor flexibili din Marea Britanie. Folosind tehnologia noastră inteligentă de potrivire a locurilor de muncă, vă putem corela la alerte privind locurile de muncă in curatenie la nivel național în locațiile care vă convin. 

 

 Locuri de muncă Mystery Shopper

Vă interesează Mystery Shopping? Ai putea deveni un cumpărător misterios, tester de produse sau pur și simplu să-ți împărtășești opinia prin sondaje plătite, grupuri focus și multe altele. Avem locuri de munca ca si Mystery Shopping disponibile acum în Marea Britanie pentru un brand bine-cunoscut. Nu este necesară experiența, vrem să fii tu însuți.

 

Cat plătesc joburile temporare? 

Salariul pentru joburile temporare variază în funcție de rol și locație. De exemplu, vă puteți aștepta să fiți plătit mai mult pentru locurile Dvs. de muncă temporare dacă locuiți în Londra comparativ cu Manchester, datorită costului mai ridicat al vieții. 

Găsirea unui loc de muncă temporar cu Redwigwam înseamnă că veți primi întotdeauna cel puțin salariul minim pe economie și, în unele cazuri, mult mai mult. Locurile noastre de muncă sunt de obicei plătite pe oră.  

 

Cum găsesc un loc de muncă temporar? 

Căutarea unui loc de muncă temporar poate fi un exercițiu de frustrare, mai ales dacă încercați, de asemenea, să jonglați cu celelalte angajamente ale Dvs. în același timp. Redwigwam oferă o soluție la aceste dureri de cap. Platforma noastră flexibilă de muncă are ca scop facilitarea căutărilor temporare de locuri de muncă cât mai ușor posibil.     

 

Este redwigwam pentru mine? 

Platforma noastră de locuri de muncă este perfectă pentru oricine caută muncă temporară în zona lor. Conectăm un spectru complet de solicitanți de locuri de muncă cu oportunități de locuri de muncă temporare, adaptate la specificațiile lor. Vă putem corela abilitățile, experiența și disponibilitatea cu locuri de muncă temporare care vă pot ajuta să atingeți echilibrul muncă-viață pe care l-ați căutat.  

 

Locurile de muncă temporare sunt cu jumătate de normă sau cu normă întreagă?  

Locurile de muncă temporare vor oferi o varietate de ore și programe, în funcție de rolurile pe care trebuie să le acopere. În unele cazuri, este posibil să găsiți un loc de muncă temporar care să vă ofere un loc de muncă cu normă întreagă pentru o perioadă de timp, totuși este mai probabil să preluați în schimb munca cu normă parțială.  

Redwigwam lucrează cu companii din Marea Britanie care caută să ocupe locuri de muncă temporare. Înregistrați-vă gratuit și veți putea beneficia de aceste conexiuni, obținând acces rapid la oportunitățile de muncă cu normă parțială și cu normă întreagă pe care le găsim zilnic.  

 

FAQs 

Cum pot obține rapid un loc de muncă temporar? 

Avantajul locurilor de muncă temporare este că angajatorii au deseori nevoie să ocupe posturi cât mai curând posibil. Cu Redwigwam, de multe ori nu este nevoie de un interviu, așa că, odată ce v-ați înregistrat la noi și ați finalizat verificările privind dreptul la muncă, vei fi gata să mergi.  

Cel mai bun mod de a vă îmbunătăți șansele de a obține rapid un loc de muncă temporar este să aveți toate documentele și acreditările în ordine înainte de timp.  

Asigurați-vă că CV-ul dvs. este actualizat, aflați care sunt cerințele dvs. salariale și găsiți o platformă sau o agenție de locuri de muncă care vă poate ajuta să vă conectați cu angajatorii potriviți.  

 

De ce este populară angajarea temporară în rândul angajatorilor? 

Angajarea temporară este populară în rândul angajatorilor, deoarece le oferă o abordare eficientă și flexibilă în ceea ce privește recrutarea, ceea ce poate contribui la eliminarea unui decalaj atunci când un membru permanent al personalului trebuie să își ia concediu dintr-un motiv sau altul..  

Este, de asemenea, ideal pentru companiile cu amănuntul care trebuie să răspundă la creșterea sezonieră a cererii și la schimbarea rapidă a personalului.  

 

Ce drepturi au lucrătorii temporari? 

În ciuda faptului că nu este angajat permanent. lucrătorii temporari din Marea Britanie au drepturi ale angajaților. Acestea includ: 

  • primirea salariului minim 
  • primirea de salarii 
  • să nu aveți deduceri ilegale din salariu 
  • să nu fie discriminat
  • să nu fie discriminat din cauza muncii cu jumătate de normă 
  • să aibă concedii plătite 
  • sa fie însoțit la o plângere sau la o audiere disciplinară 
  • posibilitatea de a lucra într-un loc de muncă sigur 
  • posibilitatea de a adresa anumite cereri la un tribunal pentru ocuparea forței de muncă

 

Vă rugăm să rețineți 

Site-ul și procesul de înregistrare sunt în limba engleză. Pentru a vă înscrie pentru muncă, trebuie să aveți (și să puteți dovedi) dreptul de a lucra în Marea Britanie. Vă rugăm să ne contactați prin live chat dacă aveți nevoie de mai multe informații.  

 

Căutați o modalitate mai flexibilă de a lucra?

De la "nouă până la cinci" nu există în lumea noastră. Alăturați-vă comunității noastre Redwigwam și găsiți o muncă care se potrivește stilului Dvs. de viață.