Намерете временна работа около вас

Присъединете се към революционната гъвкава заетост на Redwigwam и потърсете временна работа около вас, още днес.  

Търсенето на временна работа във Великобритания, често може да бъде обезсърчаващо, особено ако се налага да преглеждате бекрайни страници с резултати от вашето търсене, само и само да намерите подходящи възможности за вас.  

Добрата новина е, че не е нужно да правите повече това!  

redwigwam има връзки с компании из цяла Великобритания, които предлагат временна заетост в голям брой сектори. Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите подходящата временна работа, отговаряща на желаното от вас работно време и вашите умения. Независимо дали търсите работа на пълен или непълен работен ден, ние можем да намерим временната работа, която най-много ви подхожда.  

Търсите по-гъвкави начини за работа?

Работата от девет до пет не съществува в нашият свят. Присъеденете се към общността на redwigwam и намерете работа, която отговаря на вашият начин на живот.

Какво е временна длъжност? 

Временната длъжност е споразумение за заетост между работодател и служител, при което и двете страни се договарят, че длъжността ще бъде заета за предварително определен период от време. 

Работодателите обикновено предоставят възможност за временна длъжност, когато постоянен член на персонала не работи поради болест или е в отпуск по майчинство/бащинство. В случай на отпуск, компанията обикновено знае точно колко дълго ще са им необходими временни служители  и така те може да изготви договор за временна заетост въз основа на това. В други случаи може да се наложи да бъдат наети временни служители, които да отговорят на увеличена сезонна заетост. 

 

Кои са най-добрите временни работни места? 

Най-добрите временни работни места могат да ви дадат така необходимата работа и пари точно когато имате нужда. Временните работни места могат да бъдат идеални за хора, които предпочитат да не са обвързани с една професия и обичат да имат възможност да променят ежедневните си режими. Те са идеални и за хора с други ангажименти във времето и които може да не успеят да се поберат лесно в работа от 9 до 5.  

Някои от най-добрите работни места, включват:  

Административни или Секретарски Позиции

Административните и секретарските позиции са сред най-често предлаганите временни длъжности. Те са базирани в офис и  могат да варират в доста широки граници, според организацията, като може да включват сортиране на документи, отговорности свързани с управлението на офиса, планиране на събития и въвеждане на данни. Ще имате нужда от добро ниво комуникативни умения и компютърна грамотност, но няма да се нуждаете от официални квалификации. Работодателите обикновено награждават предишен опит при наемане на администраторски временни длъжности. 

Хотелиерски Длъжности

Временните работни места в сферата на хотелиерството и туризма са много популярни в общността на redwigwam. Работата може да варира, но обикновено включва работа в бара, сервитьорска работа и като персонал в павилион. Хотелиерската работа е чудесна временна длъжност, защото смените лесно ще се впишат в начина ви на живот и може лесно да поемете допълнително работа, когато имате нужда. Обикновено не се нуждаете от официална квалификация и това е чудесна възможност за натрупване на ценен опит на работното място.  

Позиции в Търговията     

Магазините и търговците на дребно често предлагат временна заетост по време на натоварените периоди от годината, като например Коледа. Големите магазини също често изпитват голямо текучество на персонал, което означава, че те често може да имат свободни позиции. Работодателите ще дадат предимство на вашата личност пред предишен опит. За успешна работа в сферата на търговия на дребно трябва да имате достатъчно увереност, търпение и способност бързо да научите продуктовите наличности и оформлението на магазините.  

Работник в склад

В цялата страна има складове, които винаги търсят временни работници. Като за начало, за да свършите работата, ще трябва да сте в дробра физическа форма и да притежавате добра работна етика. За да започнете, не са неободими никакви квалификации, но ще трябва да може да се придържате към определените правила за здраве и безопасност, както и да се впишете бързо и безпроблемно в екипа. Смените може да включват нощта, както и почивни дни.  

Работа свързана с почистване

Може да сте сигурни, че ще намерите страхотна работа свързана с почистване с фантастични компании във вашия район. redwigwam е най-доброто място, където всички, които искат да работят като чистачи отиват - ние притежаваме най-голямата база данни във Великобритания за временни работни места. Това е най-бързият начин да прекарате по-малко време в търсене на работа и повече време в почистване. Използвайки нашите интелигентни технологии за разпределяне на задачите, ние можем да ви предложим с оферти за работа свързана с почистване на национално ниво,  точно на места, които ви подхождат. 

Работа като Таен Клиент

Интересувате се от работа като таен клиент? Може да станете таен клиент, тестер на продукти или просто да споделяте мнението си чрез платени проучвания, фокус групи и други. В момента имаме работа като таен клиент в Обединеното кралство за добре позната марка. Не е необходим опит, ние искаме единствено да бъдете себе си.

 

Какво е заплащането при временните работни места? 

Заплатата на временни работни места варира в зависимост от ролята и местоположението. Например, можете да очаквате, че ще получите повече пари ако живеете в Лондон в сравнение с Манчестър, поради по-високите разходи за живот. 

Намирането на временна работа с redwigwam означава, че винаги ще получавате поне националната минимална заплата, а в някои случаи и много повече. Работата предлагана от нас обикновено се заплащат на час.  

 

Как да си намеря временна работа? 

Търсенето на временна работа може да завърши с разочарование, особено ако се опитвате да жонглирате и с другите си работни ангажименти. redwigwam предлага лесно решение за тези главоболия. Нашата работна платформа за временна работа е направена максимално търсенето на временна работа.     

 

Redwigwam подходящ ли е за мен? 

Нашата платформа за временна работа е идеална за всеки, който търси подходяща длъжност в своя район. Ние свързваме търсещите работа с налични длъжности, съобразени с техните спецификации. Ние можем да съпоставим вашите умения, опит с наличните временни работни места, които ще ви помогнат да постигнете равновесието между професионалния и личния живот, което сте търсили.  

 

Временна работа на пълно или непълно работно време?  

Временните работни места се предлагат с различни часове и графици, в зависимост от длъжността. В някои случаи може да успеете да намерите временна работа, на пълен работен ден за определен период от време, но е по-вероятно вместо работите на непълен работен ден.  

Redwigwam работи с компании в Обединеното кралство, които искат да запълнят временни работни места. Регистрирайте се безплатно и ще може да се възползвате от нашите връзки, чрез бърз достъп до наличните възможности за работа на пълен и непълен работен ден, които намираме за вас ежедневно.  

 

Често Задавани Въпроси 

Как мога бързо да намеря временна работа? 

Голям плюс на временните работни места е, че работодателите често се нуждаят от заемане на длъжностите възможно най-скоро. С redwigwam, често не е необходимо интервю, така че след като се регистрирате при нас и приключите основните проверки, ще бъдете готови да си намерите работа.  

Най-добрият начин да подобрите шансовете си за бързо намиране на временна работа е като предварително си осигурте всички документи и пълномощни.  

Уверете се, че вашето резюе е актуално, имайте в предвид какви са вашите изисквания за заплата и намерете платформа или агенция за работа, която може да ви помогне да се свържете с подходящите работодатели.  

 

Защо временната заетост е популярна сред работодателите? 

Временната заетост е популярна сред работодателите, защото им предлага ефикасен и  гъвкав подход към набирането на персонал, който може да помогне да се запълнят празнини, като например, когато постоянен член на персонала трябва да вземе отпуска по една или друга причина.  

Също така е идеална за търговци на дребно, които трябва да отговорят на сезонните повишения в търсенето и голямото текучество персонал.  

 

Какви права имат временните работници? 

Въпреки че не са заети постоянно, временните работници във Великобритания имат права на служители. Те включват: 

  • получаване на минимална заплата
  • получаване на фишове 
  • без незаконни удръжки от вашата заплата
  • да не бъдат дискриминирани
  • да не бъдат дискриминирани заради режима на работа на непълен ден 
  • платена отпуска 
  • съдействие при жалба или дисциплинарно изслушване
  • възможност за работа на безопасно работно място
  • възможност да предяви искове пред съда по заетостта

 

Забележка

Сайтът и процесът на регистрация са на английски език. За да се запишете за временна работа, трябва да имате (и да можете да докажете) право да работите във Великобритания. Моля, свържете се с нас чрез чата, ако имате нужда от повече информация.  

Търсите по-гъвкави начини за работа?

Работата от девет до пет не съществува в нашият свят. Присъеденете се към общността на redwigwam и намерете работа, която отговаря на вашият начин на живот.